Den kommunale dagpleje i nye omgivelser

Dagplejen på besøg i Børnehuset i Sindal

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SINDAL:De kommunale dagplejere Sindal kan nu glæde sig over, at de sammen med børnene kan mødes i nye flotte omgivelser i det nye ”Børnehuset”, der er indrettet i byens gamle kommunekontor.

Dagplejen tog de nye lokaliteter i brug i sidste uge og er meget begejstret for de flotte omgivelser.

- Vi dagplejere har jo til dagligt børnene hjemme hos os selv. Og det er dejligt, og børnene trives med det, men det er også vigtigt, at de kan komme sammen med andre børn på samme alder. Derfor mødes alle de kommunale dagplejere én gang ugentligt med børnene til fælles leg og samvær. Indtil nu er det foregået i Sindalborgen, men nu er vi flyttet ind her i ”Børnehuset”, fortæller Inge Klitholm.

Den kommunale dagpleje i Sindal består af to grupper, hvor der i hver gruppe er 5 dagplejere med hver 4 børn. Sindal har således kapacitet til 40 børn i kommunal dagpleje.

Dagplejen har en ugentlig åbnings på 48 timer, der er placeret mellem kl. 06 og 18.

I det daglige bliver børnene beskæftiget og kærligt passet af dagplejerne, der blandt andet tager børnene på udflugter til Sindal Dyrepark.

-Vi kan slet ikke undvære Dyreparken. Børnene ser frem til, at vi skal ned og se dyrene, fortæller Pia Kornum.

Formålet med at samle alle børn fra vuggestue til børnehave og dagpleje i ”Børnehuset” er, at de kan lære hinanden at kende. Og for dagplejen, at børnene har mulighed for at komme i gæstepleje i vuggestuen og besøge børnehaven, hvor de kan få et godt tillidsforhold til de voksne pædagoger, inden de skal gå fra dagplejen til pasning i børnehaven.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.