Denne mobil dropper knapperne

Kinesisk mobilproducent har lavet en nyskabelse

Foto fra mobilsiden.dk

Foto fra mobilsiden.dk

KINA: Mobilproducenten Manta har du givetvis aldrig hørt om. Alligevel er den kinesiske producent værd at følge, for deres seneste flagskib byder på utraditionelle løsninger som faktisk giver mening. Det skriver Mobilsiden.dk.

Mobilen hedder kort og godt 7X og hører til phablet-klassen med sin full HD skærm på 5,5 tommer. Dimensioner på 151,3 x 76 x 9,8 mm cementerer tilhørsforholdet. På papiret minder den meget om en anden kinesisk opkomling: OnePlus One.

Så snart du forsøger at tænde for mobilen, vil du hurtigt opleve at Manta 7X er anderledes: Power-knappen er nemlig borte. I stedet er det en tynd stribe omkring displayet der vil reagere på dine fingre. Derfra vil du kunne altså kunne tænde og slukke for mobilen, men også låse den op via en skjult fingeraftrykslæser og justere volumen.

OnePlus Two på tegnebrættet med nye detaljer

Det minimalistiske, knappeløse design suppleres desuden af et IP55-godkendt vand- og støvafvisende ydre og giver producenten mulighed for at klemme et rekordstort batteri på 4200 mAh ind i kabinettet. Det svarer til omtrent 40 procent større kapacitet end den som iPhone 6 Plus, LG G3 eller OnePlus One råder over.

Bag skærmen er mekanikken meget lig den som kendetegnede flagskibe anno 2014. Processoren er en snapdragon 801 quad-core, der med 2GB RAM får ruttet Android 4.4 KitKat frem.

Mobilen får givetvis ikke dansk debut lige foreløbigt, men ønsker du at anskaffe dig den minimalistiske mobil, er den nu tilgængelig i Kina for 652$ - omtrent 4.300 danske kroner før told og afgifter.

Test: Oppo R5: Tynd som nål, stærk som stål

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden