Brønderslev

Der er flere læger på vej

Både sundhedshusets formand, Mogens Nørgård, og regionsrådsformand Ulla Astman, lover, at der kommer læger i det ny sundhedshus i Brønderslev

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mange borgere var mødt op for at se det nye sundhedshus.

BRØNDERSLEV:- Der er flere læger på vej. Det forsikrede både formand for Brønderslev Sundhedshus I/S, Mogens Nørgård (S), og regionsrådsformand Ulla Astman (S), da huset fredag eftermiddag blev indviet under stor festivitas.

Ulla Astman turde endda love, at der meget snart kommer flere læger i huset.

Ved åbningen er der ikke én eneste praktiserende læge og kun én speciallæge i huset, nemlig øre-, næse- og halslæge Henning Wolf.

Mogens Nørgaard priste det samarbejde, der har været og er omkring sundhedshuset.

Huset på ca. 5.000 kvadratmeter har kostet 87 mio. kr., og heraf har staten bidraget med 45 mio. kr.

- Der er jo kun en kilometer til sygehuset og 200 meter til Hedegårdsskolen, sagde han.

Det har været på tale om at flytte jordemoderklinik og lægevagt fra Brønderslev Sygehus til det ny sundhedshus. Men Mogens Nørgård siger til NORDJYSKE, at det ikke er aktuelt på nuværende tidspunkt.

- Lad os nu se, om der ikke kommer læger, siger han. Selvfølgelig er det kedeligt, at regionen og kommunen må betale husleje for tomme lokaler. Der er en fordeling af udgifterne med 79 procent til regionen og 21 procent til kommune.

Brønderslev Kommune har fyldt sin andel af huset med blandt andet genoptrænings-faciliteter og Sund By.

Omkring 400 interesserede borgere var mødt op til indvielsen, så der var trængsel i huset.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.