Der kom ét bud

Hune Plejecenter skal efter al sandsynlighed være seniorboliger

En lokal investor var den eneste der bød på Hune Plejecenter, som han vil lave om til privatudlejede seniorboliger.

En lokal investor var den eneste der bød på Hune Plejecenter, som han vil lave om til privatudlejede seniorboliger.

HUNE:Der var kun et bud på Hune Plejecenter, da fristen for mulige købere udrandt fredag kl. 12. Ifølge kommunaldirektør i Jammerbugt Kommune, Henrik Hartmann Jensen, lever tilbuddet op til de vilkår, som kommunen har opsat for at sælge - både i forhold til minimumspris og anvendelse.

- Der er tale om en lokal investor, som vil lave de 18 boliger om til privat udlejning. Men formelt set er det jo ikke os, der sælger, så derfor skal den endelige handel både godkendes af boligselskabet og Landsbyggefonden, fortæller han.

Hvor længe, denne proces tager, kan være svært at sige på forhånd. Nørresundby Boligselskab, som er den formelle ejer af bygningen, har ganske vis fået et forhåndstilsagn fra Landsbyggefonden om, at man vil være villige til at se på sagen. Men det er jo ikke hver dag almennyttige boliger skal laves om til privat udlejning.

Ifølge ejendomsinvestor, idemand og meget mere John Andersen, er det ikke ham, der har budt på plejecentret.

- Men jeg har været fødselshjælper for vedkommende, og indtil det hele er endeligt på plads - både i forhold til handlen, godkendelse af Landsbyggefonde og lokalplan - har jeg lovet at bevare navnet som en hemmelighed, forklarer han.

John Andersen tør dog godt sige, at der er tale om "en seriøs, lokal investor", og at planen er, at boligerne i det tidlige plejecenter skal laves om til private lejeboliger, som vil være velegnede til folk, der er kommet lidt op i alderen.

- Det bliver ikke et olde-kolle men noget i den retning, hvor en del af stueetagen vil blive omdannet til fællesarealer og fælles faciliteter, fortæller han.

- Dermed er planerne om at anvende en del af bygningen til udsatte eller udadreagerende borgere formentlig også skudt endeligt ned.

- Så på den måde lever det også op til ønskerne i lokalområdet og bliver en ren win-win eller julegave til beboerne i Hune og Blokhus, tilføjer John Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden