EMNER

- Det er en syg verden

Kristian Andersen har for anden gang på tre år oplevet at miste alt ved en brand. Politiets teori er, at den seneste er påsat

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiets teknikere har arbejdet mange timer mandag for at indsamle spor, der kan være med til at afdække brandårsagen. De er endnu ikke færdige.

SNEJSTRUP:- Det er en syg verden, vi lever i, når folk kan finde på sådan noget. Jeg kunne jo lige så godt have ligget derinde og sovet, siger 28-årige Kristian Andersen.

Han var på bytur, da hans ejendom på Snejstrupvej 8 mellem Hundborg og Vorupør blev hærget af en voldsom brand natten til søndag.

På murene var der skrevet grove beskyldninger om pædofili, hvilket er en afgørende faktor for, at politiet arbejder ud fra den teori, at branden er påsat.

Samtidig er der intet, der tyder på, at beskyldningerne skulle være rettet mod den nuværende ejer, der har haft stedet siden 2011.

Det understreger vicepolitikommissær Andreas Søgaard, Thisted Politi.

Flere personer afhørt

Politiet har hele mandagen haft teknikere på stedet. De har fundet tegn på indbrud, og undersøgelserne fortsætter tirsdag.

Politiet har ligeledes haft forskellige folk til afhøring, ligesom politiet har snakket med naboer og andre, der har kunnet bidrage med oplysninger i sagen.

- Vi efterforsker i flere retninger, og indtil nu er der ikke noget, der retter mistanken mod én bestemt person, siger Andreas Søgaard.

Kristian Andersen, der også har været til afhøring, fortæller, at han blev vækket af en politimand søndag morgen, da han overnattede hos sin søster. For ham er sagen dobbelt tragisk, da det er anden gang inden for en kort årrække, at han mister alt, hvad han ejer.

- Jeg håber bare, politiet finder dem, der har gjort det, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.