Det er ikke en 2'er - det er en ny'er

Sponsorer hilste skuespillerne velkommen til byen

Alle sang med på revyens nye slagsang skrevet af Jens Abildgaard flankeret af Henrik "Baloo" Andersen og Ina- Miriam Rosenbaum.

Alle sang med på revyens nye slagsang skrevet af Jens Abildgaard flankeret af Henrik "Baloo" Andersen og Ina- Miriam Rosenbaum.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hjørring Revyen blev sidste år kåret til årets revy. Derfor er forventningerne til dette års revy helt i top. Men publikum skal ikke forvente sig en 2'er. Det bliver en ny'er. Med andre briller. Det proklamerede instruktør og skuespiller, Ina-Miriam Rosenbaum, da VIP-sponsor, EnergiNord, havde indbudt sponsorer og frivillige til i deres lokaler at byde revyens aktører velkommen til byen. - Det bliver fortsat en revy båret af god musik, og vi gør, hvad vi kan, for at præstere det bedste - med det bedste hold, berettede Ina-Miriam Rosenbaum. - Hvad holdet angår, har vi bevaret noget af det gamle hold med Donald Andersen og Lone Rødbroe og tilført det to potente fyre, Tom Jensen og Jesper Asholt. Kemien er fremragende, ideerne flyver, og der er højt til loftet, fortalte instruktøren. - Tingene kører, der produceres, og der findes løsninger. Vi har masser af godt stof, men er langt fra færdige, der venter hårdt arbejde frem til premieren 18. juni, sagde Ina-Miriam Rosenbaum. Og der er noget at glæde sig til. Det fik deltagerne en forsmag på, da de fik en eksklusiv optræden af de fem revystjerner, der fremførte det næsten færdige åbningsnummer. De to nye Skal man tro de to nye, ja, så har de forbindelse til landsdelen. Således kunne Jesper Asholt, der kun en gang tidligere har spillet revy, fortælle, at han har familie på Dronninglundkanten, ja faktisk skulle hans efternavn være en sammentrækning af Asaa og Melholt. Sådan! Og Tom Jensen, der har fejret stor revysucces, er fra Rødovre. Ifølge ham, har Rødovre lært af England, der sendte straffefangerne til Australien. Rødovre brugte kolonien i Lønstrup, når de skulle af med uvorne unger. Således også Tom Jensen, der glæder sig til at komme tilbage til Lønstrup og slippe for den evindelige kødrand, der blev serveret på kolonien. Ja, og Lone Rødbroe er jo fra Nørhalne. Og Donald Andersen er her i byen så kendt, blandt andet for sin optræden på Vendsyssel Teater, at man med lidt god vilje godt kan betragte ham som lokal. Nu er der kun at tælle ned.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.