- Det er kun os selv, der har troet på det

Mads Hvilsom var jublende lykkelig efter sejren i Randers

Mads Hvilsom har mulighed for at sætte et endnu større aftryk på Hobros allerede flotte sæson. Nu fører han topscorerlisten ene mand. Foto: Henrik Bo

Mads Hvilsom har mulighed for at sætte et endnu større aftryk på Hobros allerede flotte sæson. Nu fører han topscorerlisten ene mand. Foto: Henrik Bo

RANDERS:Med 16 mål i sæsonen er Mads Hvilsom nu alene på topscorerlisten i Superligaen, efter hen nettede kampens eneste scoring i Randers, mens Martin Pusic måtte gå målløs fra banen for mestrene FC Midtjylland i Slagelse.

Dermed er han altså på ret kurs mod titlen som den mest scorende spiller i ligaen med kun tre kampe igen.

- Jeg ved ikke, om det er noget, jeg decideret kan gå efter, men selvfølgelig kunne det da være superfedt, hvis det skulle lykkes. Men som jeg hele tiden har sagt, så gælder det om at spille for holdet. Og hvis holdet kan vinde kampe, når jeg scorer mål, så er det jo kun godt, siger topscoreren, der igen var usvigelig sikker i sin afslutning alene med målmand Karl-Johan Johnsson torsdag aften.

Sejren betyder samtidig, at Hobro er sikret en ny sæson i Superligaen.

- Jeg tror, der var 30 mennesker i hele Danmark, der troede på det her, inden sæsonen gik i gang. Og det var de 30 mennesker i og omkring vores trup. Og hvis der er flere, der siger, at de troede på det, så vil jeg næsten sige, at de lyver. Det her er en kæmpe bedrift og fantastisk gået af hele holdet, siger Mads Hvilsom.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.