Det gamle klubhus lukker

Kassen er tom, så Kaas Sports- og Lystanlæg lukker huset og overdrager bygningerne til kommunen

KAAS:En skrantende økonomi tvinger nu bestyrelsen bag Kaas Sports- og Lyst- anlæg til at lukke huset og overdrage bygninger og gæld til kommunen.

Derfor vil bestyrelsen snarest indkalde til en ekstra generalforsamling, som formentlig vil finde sted 1. december, med det ene punkt på dagsordenen at lukke huset.

Det oplyser formanden for Kaas Sports- og Lystanlæg, Bo Kristensen.

- Vi har et underskud på 100.000 kroner, som er blevet oparbejdet gennem årene. Vi har for få udlejninger til at kunne betale selv de faste udgifter til lys, vand, varme og forsikringer, forklarer han.

Nye tider

Sidste år blev det til 23 udlejninger til fester, mens der 10 år tidligere som hovedregel var op mod 50 udlejninger.

Bo Kristensen har et par ideer om, hvorfor det er gået sådan. Dels efterspørger man ikke længere i samme omfang den type lokaler, når der skal holdes fest, men vælger i stedet en restaurant, hvor man kan købe hele pakken og ikke skal stå for noget selv.

Dels er der kommet nye konkurrenter til.

- Moseby Borgerforening og Jetsmark Judoklub har af kommunen fået stillet hvert deres lokale til rådighed på den nedlagte Moseby Skole, som de lejer ud, og dem kan vi åbenbart ikke konkurrere med, siger han.

Samtidig er lokalerne i Kaas Sports- og Lystanlæg heller ikke tidssvarende, da der ikke har været økonomi til at renovere faciliteterne, medgiver formanden.

Han har forhørt sig hos andre foreninger, om de vil overtage huset.

Kommunen står klar

Men eksempelvis Kaas Borgerforening ser ingen ide at stå med det, og derfor er der kun tilbage at benytte sig af den gamle klausul, der i en sådan situation forpligter kommunen til at tage huset tilbage.

Desuden har foreningen aftalt med kommunen, at den også overtager gælden.

Kaas Sports- og Lystanlæg var hjemsted og klubhus for Kaas Idrætsforening, indtil den i 1974 fusionerede med lokalrivalerne i Pandrup og blev til Jetsmark IF.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.