Det gladeste sygehus

De fleste og største smil på de danske sygehuse findes i Farsø

På Farsø Sygehus har de let til smil og latter.  Her er det operationssygeplejerske Anne Marie Brix, der morer sig. Foto: Martel Andersen <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

På Farsø Sygehus har de let til smil og latter. Her er det operationssygeplejerske Anne Marie Brix, der morer sig. Foto: Martel Andersen Pressefotograf Henrik Bo

FARSØ:Hvis et dansk sygehus skulle have en stor smiley, måtte det blive Farsø.

I følge en netop offentliggjort undersøgelse er de ansatte på Farsø Sygehus det gladeste sygehuspersonale i hele Danmark.

Undersøgelsen er foretaget af fagbladet Dagens Medicin.

På en skala fra et til syv giver de ansatte karakteren 6,96, når det gælder kultur, ånd og atmosfære på deres fælles arbejdsplads.

- Det er en kultur, som det varer mange år at oparbejde, siger Inge-Merethe Valsted, der er sygeplejerske og souschef ved ortopædkirurgien i Farsø.

Egentlig hører ortopædkirurgien organisatorisk under Aalborg Universitetshospital. En anden del af Farsø Sygehus hører under Sygehus Himmerland.

- Men det er overhovedet ikke noget, vi tænker over i det daglige. Så arbejder vi jo bare på Farsø Sygehus, siger Inge-Merethe Valsted.

Det flotte resultat som Danamrks gladeste sygehus blev fejret med en muffin til kaffen.

Frederikshavn Sygehus har sneget sig ind på en femteplads over de danske sygehuse, hvor medarbejderne er gladest for at arbejde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Nu skal vidnerne afhøres
Luk