- Det har været hårdt

Jakob Ahlmann er i gang med sin langvarige genoptræning

Jakob Ahlmann og Lukas Spalvis kan tilbringe masser af tid sammen under genoptræningen. Foto: Claus Søndberg

Jakob Ahlmann og Lukas Spalvis kan tilbringe masser af tid sammen under genoptræningen. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:AaB’s venstreback Jakob Ahlmann skal ikke regne med at spille Superliga-bold, før vi kommer ind i den næste sæson. Sammen med holdkammeraten Lukas Spalvis har han gennemgået en operation i korsbåndet, og her regner man med en genoptræningsperiode på mellem ni og 12 måneder,

I den forgangne weekend besøgte han AaB på Hornevej for at blive tjekket.

- Jeg har næsten lige smidt krykkerne, så nu går tiden med at lære at gå ordentligt igen. Det har jo nærmest været et problem at gå op og ned ad trapperne derhjemme, griner Jacob Ahlmann, som har kæmpet lidt med at komme op og ned fra sin lejlighed på 3. sal.

Selvom han i weekenden kunne grine lidt af tingene, så har det været en svær periode for Jakob Ahlmann, som har søgt støtte hos sin familie og sine venner.

- De hjalp mig meget i starten. Man har brug for nogen at snakke med, så man ikke sidder med det hele selv. Der er mange tanker, der flyver igennem ens hoved, og det er jo hele ens karriere, der bliver sat lidt på standby, så jeg brugte selvfølgelig et par dage på at komme ovenpå igen, siger Jakob Ahlmann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.