EMNER

Det rå look skal sælge

Butikselev hos Wagner Støvring fyldte butikken med olietønder, dæk og motorcykler

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mads Thorhauge Jensens far kører motorcykel i fritiden, så han og motorcykelvennerne gav et godt bidrag til sønnens udsmykning af tøjbutikken i City Centret.

STØVRING:Når nu det skal være, så kan man lige så godt rykke håndtaget helt i bund. Sådan kunne filosofien bag 19-årige Mads Thorhauge Jensens eksamensopgave godt lyde, og det fik mange Støvring-borgere syn for torsdag ved aftenstid, da 12 Harley Davidson-motorcykler blev samlet ved ”drengenes” butik, Wagner Støvring, i City Centret.

Den unge ekspedient skal som en del af sin fagprøve, der er eksamensdelen af hans butiksuddannelse, stå for udsmykning af butikken og markedsføring af et produkt.

Det rå look

Han valgte tøjproducenten Levi’s som emne og med hjælp fra venner og familie har han fyldt tøjbutikken med gamle olietønder, bildæk og andre gode sager, der kan understøtte det rå image, Mads Thorhauge Jensen synes passer godt til Levi’s-brandet. Nu venter der en uges rapportskrivning, og den 18. juni tager han til Skåde Handelsfagskole ved Aarhus for at forsvare sin indsats over for en censor.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.