Gærum-spejdere lavede fint overskud på loppemarked

Spejdere frygtede, at regnvejr og corona kunne drille marked - men det skete ikke

Der var masser af muligheder for at lave en god handel ved spejdernes loppemarked i Gærum.

Der var masser af muligheder for at lave en god handel ved spejdernes loppemarked i Gærum.

GÆRUM:Lørdag inviterede KFUM-spejderne i Gærum til stort loppemarked. Det blev afviklet klokken 10-17 hos spejderne på Rysholtvej 12.

I løbet af dagen var der masser af aktiviteter - og der var også mulighed for både at få lidt lækkert at spise samt at gøre en rigtig god handel.

Loppemarkedet er traditionelt noget af at tilløbsstykke, der trækker folk til fra nær og fjern - og sådan var det også lørdag. Folk fra store dele af Vendsyssel kører nemlig tilsyneladende gerne til Gærum for at se nærmere på, hvad spejderne mon har skaffet i løbet af de to år, som de plejer at bruge på at samle genstande ind til markedet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ifølge spejderne har op mod 100 frivillige spejdere, ledere, forældre og bedsteforældre i ugens løb været i gang med opstilling og klargøring af alt til den store dag.

Derfor var det da også en tilfreds spejderleder Finn Mejlvang, der gjorde status på anstrengelserne:

- Selvom det har regnet lidt, så er det gået rigtigt godt. Vi har tjent 92.000 kroner, så det giver os mulighed for at sende ungerne af sted på nogle flere lejre, fortæller han.

- Normalt er det ret dyrt at sende dem af sted, men på grund af det her, så kan vi sende dem af sted for meget små penge. Så vi får råd til at lave nogle flere aktiviteter for børnene, og det er dejligt, siger Finn Mejlvang og fortsætter:

- Der har nok været et par tusinde gæster forbi, og det er faktisk ligeså mange, som der plejer at være. Vi var spændte på at se, om folk var corona-forskrækkede og om de blev væk på grund af regnen. Men det var ikke tilfældet. Så det er en flok meget tilfredse - og trætte - mennesker, der er på vej hjem herfra.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.