I Tolne skovs bakker kan du brænde julekalorier af

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TOLNE:-Tag en tur med Fodslaw Hjørring i skoven 2. juledag. Der er to fint afmærkede ruter med start fra Tolne Efterskole, Dvergetvedvej, Tolne, i tidsrummet 9 – 11.

Siden 1970 har Fodslaw hvert år i juledagene arrangeret julemotionsture rundt omkring i Danmark. Kasserer Lisbeth Jensen har selv været med i Fodslaw Hjørring i 30 år og hun fortæller, at vejret altid sætter sit præg på deltagerantallet. I godt vejr har der været år med op til 200 deltagere. I dårligt vejr har de været nede på 100 deltagere.

Alle er velkomne, også hunden når bare den er i snor. Turene er åbne for alle, der kræves ikke medlemsskab af Fodslaw. Mange familier har gjort det til en tradition at gå julemotionstur og få frisk luft.

Der er bakker i Tolne Skov, så pulsen kan komme op. Især på den første del er der stejle bakker, så der er virkelig tale om en julemotionstur.

- Motion har alle godt af, ikke mindst efter at have nydt den gode julemad. Der kan også samles appetit til endnu en julefrokost, fortæller Lisbeth Jensen.

Mange kommer for at genopfriske gamle venskaber og andre gode relationer.

- Vi kan se, at der kommer tre generationer. Jeg møder folk, som jeg kan huske, da de var børn og nu er de to meter høje, siger Lisbeth Jensen, som lover:

- Det er skønt at gå en tur i skoven. Der er fred og ro, og man kan også få sig et gensyn med mennesker, man kender.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.