- Det var en fed oplevelse

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig over indvielsen af Jutlander Bank Arena

Aalborg Håndbold vandt Jutlander Bank Cup i de nyrenoverede omgivelser. KIF Kolding København blev til sidst besejret efter straffekast. Foto: Claus Søndberg

Aalborg Håndbold vandt Jutlander Bank Cup i de nyrenoverede omgivelser. KIF Kolding København blev til sidst besejret efter straffekast. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg Håndbold fik den bedst tænkelig start på den nyrenoverede hjemmebane med fredagens sejre over Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding København.

3510 tilskuere havde fundet vej til Jutlander Bank Arena, og det fremmøde imponerede aalborgensernes cheftræner.

- Kommunen og klubben har lagt energi og økonomi i det her, og de skulle have noget for pengene. Det kunne man mærke på spillerne. Samtidig er det ret flot, at der kommer så mange tilskuere og bakker op ved en træningsturnering 14 dage inden turneringsstarten, sagde Jesper Jensen, der samtidig roste den nye arena.

- Det var en fed oplevelse. Der kan selvfølgelig komme endnu mere tryk på, når kampene begynder at tælle, men selvom der var tale om en træningskamp, formåede publikum at skabe en rigtig god stemning, forklarede Jesper Jensen.

Cheftræneren krydsede fingre for, at de nye rammer kan være med til at gøre Aalborg til en endnu mere frygtet destination for de øvrige danske klubber.

Aalborg Håndbold spiller sæsonens første kamp i Boxer Herreligaen fredag 28. august, hvor Skjern Håndbold gæster den nye Jutlander Bank Arena.

- Det bliver helt vildt, når det først kommer til at gå løs, sagde Jesper Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.