Stinesminde

Det var i den grad Naturens Dag

Børn og voksne klædte sig på efter vejret og fik alligevel en oplevelse ud af den usædvanligt våde Fjordens og Naturens dag

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Og så skal det gøre godt med en gang vafler i det store lune telt.

STINESMINDE:Det var i den grad Naturens Dag søndag, måske knap så meget vi andres, men vejret forhindrede ikke et pænt antal børn og voksne i at søge til det lille hyggelige fiskerleje Stinesminde, hvor den sammenfaldende Fjordens Dag i år blev toppet med rigelige mængder vand fra oven.

Fiskefrikadellerne blev falbudt, som de plejer, og naturligvis kunne man fiske efter rejer, krabber og muslinger, som KFUM-spejderne bagefter beredvilligt kogte over bålet.

Midt på dagen havde over 40 personer deltaget i naturfredningsforeningens store opgaveløb på tre kilometer i omegnen og stort set lige så mange i det lille havneløb med tipskupon om naturspørgsmål.

Inde i det store telt duftede der saliggørende af vafler, hvilket trak de fleste af havnens besøgende til før eller siden. Her var også levende musik, og man kunne blandt andet købe antikvariske bøger og se på lokalhistoriske billeder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.