DGI-hæder til Brovst Hallen

BYENS LIV: Sport & Kulturcenter Brovst kåret som ”Årets Idrætsfacilitet” af DGI Nordjylland

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Centerchef Lars Simonsen med det synlige bevis på, at Sport og Kulturcenter Brovst er Årets Idrætsfacilitet. Foto: Flemming Dahl Jensen Flemming Dahl Jensen

BROVST:Sport & Kulturcenter Brovst - også kendt som Brovst Hallen - er et sted, som fungerer som lokalsamfundets mødested og et sted, hvor der altid kan sættes aktiviteter i gang. Hallen er altid åben for både organiserede og uorganiserede aktiviteter.

Derfor har sport & kulturcentret netop fået DGI Nordjyllands Idrætspris ”Årets Idrætsfacilitet”.

- Vi er selvfølgelig rigtig glad for den anerkendelse, siger lederen af Sport & Kulturcenter Brovst, Lars Simonsen.

- Vi er indstillet af brugerne som et godt sted at komme og være og færdes i det hele taget. Det er virkelig et skulderklap til os, tilføjer han.

Med titlen følger 10.000 kr.

DGI Nordjylland havde bedt om indstillinger fra idrætsforeningers bestyrelser eller fra enkeltpersoner tilknyttet idrætsforeninger. Sport & Kulturcenter Brovst var indstillet af Skovsgård/Brovst KFUM IF.

I begrundelsen skriver foreningen bl.a.:

”Centeret er byens moderne forsamlingshus og det kan rumme alle aktiviteter, som der førhen skulle både en hal, et forsamlingshus, en skole, en kro og alle mulige andre faciliteter til”.

Videre står der i indstillingen:

”Centeret giver muligheder og rammer, så lokalsamfundet altid har et sted, hvor der kan igangsættes aktiviteter og til at mødes. Centeret er ikke kun et sted man lejer sig ind - bestyrelsen og centerlederen vil gerne hjælpe til med at få tingene i gang. Og som navnet siger har både sport og kultur plads i centeret.”

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.