Diadora ny storsponsor i Rock i Frederikshavn

Set fra venstre: Casper Høgsted, Sportens Venner, Lars Bo Christensen, Diadora Danmark og Uffe Hansen, Sportens Venner. Foto: Preben Nielsen, E-Frame.

Set fra venstre: Casper Høgsted, Sportens Venner, Lars Bo Christensen, Diadora Danmark og Uffe Hansen, Sportens Venner. Foto: Preben Nielsen, E-Frame.

FREDERIKSHAVN:Diadora Danmark og Rock i Frederikshavn har indgået den hidtil største sponsoraftale i arrangementets 12-årige historie.

De store smil var fremme, da sponsoraftalen mellem Diadora Danmark og Rock i Frederikshavn blev besejlet med et håndtryk.

- Det er den største sponsoraftale i arrangementets historie. Det er fantastisk, udtaler en storsmilende Casper Høgsted fra Sportens Venner.

– Det så vigtigt for os med opbakning fra det lokale erhvervsliv, og helt konkret betyder det, at koncertgæster og frivillige hjælpere kommer til at nyde godt af sponsoraftalen.

Diadora Danmark glæder sig også over den indgåede sponsoraftale.

- Rock i Frederikshavn er et aktiv for byen, og det vil vi rigtig gerne støtte op om, udtaler Lars Bo Christensen, direktør i Diadora Danmark.

– Vi ser det samtidigt som en mulighed for at udbrede kendskabet til vores mange produkter.

Open by X-mas

Billetsalget til Rock i Frederikshavn begynder fredag 29. november i forbindelse med Open By Christmas i Frederikshavn.

Og allerede i næste uge offentliggøres 2014-programmet.

- Vi glæder os rigtig meget til at offentliggøre programmet. Det er et program, hvor vi rammer et bredt publikum, oplyser Casper Høgsted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.