Didrik - ny butik på Store Torv

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kassevis af især Only tøj er ved at blive hængt op. Mette, til højre, og Charlotte Didriksen. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

For søstrene Didriksen - Mette og Charlotte - er det en gammel drøm, der går i opfyldelse, når de tirsdag 1. november åbner butikken Didrik på Store Torv 1 i Thisted.

De har begge en solid baggrund i tøjbranchen og har i årevis gået med ønsket om at starte butik sammen. Derfor sagde de deres gode job op i det midtjyske og rykkede mod hjem mod Thy, hvor de er fra Klitmøller.

Nu glæder de to søstre sig til at rykke det brune papir ned fra vinduerne og præsentere deres nye 100 kvadratmeter dametøjsbutik ud mod Store Torv - mellem Klaus Guldsmed og Synoptik.

Storesøster Mette har 11 års erfaring - senest fra en årrække hos Bestseller i Brande. Lillesøster Charlotte har været butikschef i Herning i seks år.

Didrik får først og fremmest tøjmærket Only. Et mærke, mange kvinder kender som spændende og trendy tøj og accessories:

- Det store udvalg er til knivskarpe priser, siger Charlotte Didriksen. Derudover får vi Studio, som kun forhandles i syv butikker i hele Jylland. Og endelig mærket Nümph. Vi får størrelserne fra XS/34 til XXL/44. Og vi vil arbejde for at blive en butik med nærhed og god service og i det hele taget være en aktiv del af Thisteds handelsliv.

Mens butikken slår dørene op 1. november, er receptionen først lørdag 5. november.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.