Dieseltyve på spil: Tabte tank fra trailer

Nordjyllands Politi efterlyser ejer af en dieseltank, som fredag morgen er fundet i Sønderup syd for Aalborg

Jens Hukiær
Det er ejerne af denne tank, som formentlig er tabt fra en trailer af dieseltyve, som politiet nu efterlyser ejeren af. Foto: Nordjyllands Politi
Tyveri 1. juni 2018 06:34 - Opdateret 1. juni 2018 07:48

SØNDERUP: Dieseltyve har formentlig været på spil et eller andet sted i Nordjylland - og formentlig natten til fredag.

Det formoder Nordjyllands Politi i hvert fald.

I et tweet fra politiet fredag morgen efterlyser politiet ejeren af en dieseltank, som er blevet tabt fra en trailer i nattens løb.

Dieseltanken blev fundet fredag morgen kort før klokken 05.00 på Hjedsbækvej ud for nummer 467 i Sønderup

"Tabt eller faldet af trailer i nat. Tanken er formentlig stjålet. Ejer af tanken søges. Ring venligst 114, hvis du har info", lyder det i tweetet fra politiet.

Da dieseltanken, der vejer mere end et halvt ton og er halvanden meter i i bredden, røg af traileren på Hjedsbækvej, blev der spildt en hel del af olien i tanken, og Nordjyllands Beredskab har siden anmeldelsen om hændelsen klokken 04.55 været på stedet for at rydde op efter dieseludslippet.

- Der var spildt omkring et par hundrede liter diesel fra tanken på en strækning på cirka 100 meter. Noget af dieselen løb i kloakken. Men vi har opsuget det, vi kunne, ved at strø kattegrus på, lyder forklaringen fra indsatsleder Allan Frisk.

Han havde indtil klokken cirka 7.30 otte mand fra beredskabets stationer i Hobro og Støvring på opgaven med at gøre Hjedsbækvej ren igen.

- Vi kontaktede den fælleskommunale miljøvagt, og i samråd med dem valgte vi så at spule vejen ren, så den ikke var glat for bilisterne, fortæller indsatslederen.

Allan Frisk oplyser, at Hjedsbækvej har været spærret i godt et par timer for at give beredskabet arbejdsro til at få renset op efter dieseludslippet, men at den nu er åbnet for trafik igen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...