Tyveri

Dieseltyve på spil: Tabte tank fra trailer

Nordjyllands Politi efterlyser ejer af en dieseltank, som fredag morgen er fundet i Sønderup syd for Aalborg

Det er ejerne af denne tank, som formentlig er tabt fra en trailer af dieseltyve, som politiet nu efterlyser ejeren af. Foto: Nordjyllands Politi

Det er ejerne af denne tank, som formentlig er tabt fra en trailer af dieseltyve, som politiet nu efterlyser ejeren af. Foto: Nordjyllands Politi

SØNDERUP:Dieseltyve har formentlig været på spil et eller andet sted i Nordjylland - og formentlig natten til fredag.

Det formoder Nordjyllands Politi i hvert fald.

I et tweet fra politiet fredag morgen efterlyser politiet ejeren af en dieseltank, som er blevet tabt fra en trailer i nattens løb.

Dieseltanken blev fundet fredag morgen kort før klokken 05.00 på Hjedsbækvej ud for nummer 467 i Sønderup

"Tabt eller faldet af trailer i nat. Tanken er formentlig stjålet. Ejer af tanken søges. Ring venligst 114, hvis du har info", lyder det i tweetet fra politiet.

Da dieseltanken, der vejer mere end et halvt ton og er halvanden meter i i bredden, røg af traileren på Hjedsbækvej, blev der spildt en hel del af olien i tanken, og Nordjyllands Beredskab har siden anmeldelsen om hændelsen klokken 04.55 været på stedet for at rydde op efter dieseludslippet.

- Der var spildt omkring et par hundrede liter diesel fra tanken på en strækning på cirka 100 meter. Noget af dieselen løb i kloakken. Men vi har opsuget det, vi kunne, ved at strø kattegrus på, lyder forklaringen fra indsatsleder Allan Frisk.

Han havde indtil klokken cirka 7.30 otte mand fra beredskabets stationer i Hobro og Støvring på opgaven med at gøre Hjedsbækvej ren igen.

- Vi kontaktede den fælleskommunale miljøvagt, og i samråd med dem valgte vi så at spule vejen ren, så den ikke var glat for bilisterne, fortæller indsatslederen.

Allan Frisk oplyser, at Hjedsbækvej har været spærret i godt et par timer for at give beredskabet arbejdsro til at få renset op efter dieseludslippet, men at den nu er åbnet for trafik igen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst