Dirch-showet snart til Aalborg

Så er Dirch "flyttet ind" i Bog & Ide´´ . Han var i alle måder en stor mand, og derfor måtte citydirektør Flemming Thingbakl have hjælp til at få ham igennem døren. Og her stod Kamilla Pedersen fra Bog & Ide klar.
1. september 2016 14:37

Det er ikke en dyb og velbevaret hemmelighed, at Aalborg City har et tæt og konstruktivt samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center.

Uanset om AKKC har gang i Melodi Grand Prix eller Cirkusrevy, så er cityforeningen klar til at støtte op omkring oplevelserne i byens kulturcenter.

- Vi er altid klar ti at lege med, siger Flemming Thingbak ud fra devisen om, at jo flere oplevelser man kan tilbyde kunderne, desto bedre.

Fra uge på til skolernes efterårsferie er Aalborg Kongres & Kultur Center således ramme om den musikalske komedie "Dirch", hvor Andreas Bo har hovedrollen som Dirch med Troels Lyby, som vennen og skuespillerkollegaen Kjeld Petersen.

Opsætningen kommer i det år, hvor Dirch Passer ville have fyldt 90 år og for at markere dagen og den kommende opsætning har Aalborg City, AKKC og Bog & Ide på Østeraagade slået pjalterne sammen for at skabe en ekstra fokusering på begivenheden.

Det sker ved en kunde-konkurrence i Bog & Ide.

Konkurrencen løber gennem hele fredagen - altså under day&night 2. september.

Og gevinsten er naturligvis billetter til forestillingen.

Og mangler man inspiration til at svare på konkurrencen, så har Bog & Ide garanteret en bog, der kan hjælpe. Det kunne være bogen om cirkusrevyen igennem tiderne, der udkom i juni i år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...