Direktør: Medarbejderne udskrives senere på dagen

Syv medarbejdere fra Hedegaard Agro slap med skrækken

Foto Michael Koch

Foto Michael Koch

NØRRESUNDBY:Medarbejderne, der tidligere i dag blev kørt til observation som følge af eksplosionen på Hedegaard Agro, forventes nu udskrevet senere på dagen.

- Det sidste nye er, at de har det godt, og at de formentlig bliver udskrevet i løbet af et par timer, siger indkøbsdirektør Mads Kristensen til NORDJYSKE.

Nordjyllands Politi oplyste tidligere på dagen, at de syv ansatte på Hedegaard Agro måtte sendes i bad efter eksplosionen, fordi de havde opholdt sig i nærheden af den eksploderende tank med kemikalier.

Virksomheden afventer nu Beredskabsstyrelsens tekniske undersøgelser for at finde ud af, hvad der forårsagede eksplosionen.

- Vi har ikke fået at vide endnu, hvad der har været i beholderen, og indtil vi konkret ved, hvad der var i tanken, så vil jeg ikke gætte på hverken det ene eller andet, siger Mads Kristensen.

Ifølge Mads Kristensen så forventer Beredskabsstyrelsen, at være færdige med arbejdet mellem klokken 17 og 19 mandag eftermiddag, hvorefter virksomheden formentlig kan genoptage arbejdet.

- Det drejer sig om 25-30 ansatte inden for logistik og produktion, der har været forhindret i at arbejde på grund af eksplosionen, fortæller Mads Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.