Danmark

Disse mobiler kommer i september

Efterårets mobilkollektioner lander snart i forretningerne. Se hvilke mobiltelefoner der snart ryger i den danske handel

Foto fra Mobilsiden

Foto fra Mobilsiden

DANMARK:Mens september traditionelt byder på de helt store lanceringer fra især Apple, er flere producenter i år klar lidt tidligere, med topmobiler til forskellige budgetter.

Størst og dyrest er Samsung S6 Edge+, mens billige og interessante alternativer fra Motorola og Honor snart slippes løs.

I kulissen er der samtidig store nyheder på vej fra både Apple og Sony.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Tager du Samsungs toptelefon, Galaxy S6 Edge, og puster den op til phablet-format så har du en god idé om hvad S6 Edge+ kan.

Der er altså tale om 5,7 tommer højteknologisk mobil, med display der buer i siderne, 16MP kamera og en kraftfuld indmad som endnu ikke er matchet af nogen af rivalerne.

Den nye Galaxy S6 Edge+ vil komme i to farver, Gold Platinum og Black Sapphire, og med enten 32GB eller 64GB lagerplads. Top-phabletten vil debutere den 4. september til vejledende 6.999,- kroner og 7.999,- kroner for henholdsvis 32 og 64 GB varianterne.

Samsung lancerer Galaxy Note 5 og kurvet Galaxy S6 Edge+

En anden af efterårets stormobil bliver Motorola Moto X Play der vil forene et stort 5,5” Full HD display med et stærkt 20MP kamera og en otte-kernet processor.

Samtidig vil du få glæde af Motorolas meget hands-off tilgang til Android, hvor softwaren ikke tynges af en masse mere eller mindre unødvendige funktioner.

Størst, bogstavlig talt, er dog batteriet som med sine 3.630 mAh er over halvanden gange større end i forgængeren.

Moto X play har 2GB RAM, samt 16 eller 32GB lagerplads og vil debutere i midten af september til omkring 3.500,- kroner.

Motorola lancerer elegant Moto X Style og billigere Moto X Play

Huaweis datterselskab Honor, har også et interessant tilbud til mellemklassen. Her satses der igen på et kompetent kamera på 20 megapixels, 8 kernet processor samt 3GB RAM.

Det hele hyldes ind i et pænt aluminiumskabinet, og suppleres af en praktisk fingersfrtykslæser og en interessant smart-knap der kan give lynhurtig adgang til en række funktioner.

Til en pris lige under 3.000 kroner følger samtidig dual-SIM funktionalitet, 16GB lagerplads med micro-SD udvidelse, samt et 5,2 tommer stort Full HD display.

Honor 7 fås i hvid/sølv eller sort/titaniumsgrå fra den 7.september.

Honor 7 første indtryk: En OnePlus 2-killer?

September måned er lang i mobilverdenen, og flere nyheder vil formentlig lige nå at finde vej til de danske telehylder inden måneden er omme.

Størst bliver naturligvis de iPhones som Apples forventes at præsentere den 9 september.

Her er afløserne til iPhone 6 og 6 Plus forventede, mens en mindre iPhone 6c også er en mulighed.

Til sidst er Sony også snart klar med 3 nyheder i 3 størrelser: en ny Z-serien er nemlig på vej med Z5, Z5 compact og Z5 Premium. Disse får formentlig offentlig debut den 4. september, og en dansk lanceringen inden udgangen af måneden er også mulig.

Sony Xperia Z5 interview: 3 modeller og 4K skærm

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst