DM i kørsel med hest og vogn

Vendsyssel Køreforening er vært for dansk mesterskab og internationalt stævne

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TRY:I dagene 20.-24. juli er Vendsyssel Køreforening vært for det første kombinerede stævne i kørsel med hest og vogn på dansk grund med både dansk mesterskab og internationalt stævne. Stævnet holdes på foreningens kørecenter mellem Dronninglund og Hjallerup

Medlemmerne i Vendsyssel Køreforening støtter stævnet med masser af frivillige timer både før, under og efter stævnet og har allerede lagt sig i selen for at få det store stævne stablet på benene. Uden dem, intet stævne, så foreningens formand, Mette Nørgaard, er meget taknemmelig. Ud over en større renovering af den store gamle vandforhindring og en udbygning af broforhindringen bliver der blandt andet slået mange kvadratmeter græs på de mange baner, stier og campingområde, plantet mange mange blomster, opstillet flag og den hyggelige lade klargøres til cafeteria til publikum.

Vendsyssel Køreforening håber meget på igen at kunne hænge en medalje om halsen om en af foreningens egne dygtige kuske på hjemmebane. Ved tidligere DM i Vendsyssel, er det blevet til to gange guld i to-spand hest klassen til holdvis Poul Erik Pedersen i 2000 og Finn Qvist i 2008.

- I år krydser vi i Vendsyssel Køreforening fingre for endnu en medalje til deres dygtige juniorkusk, Magnus Qvist og hans pony Coco Star. Den sympatiske og seriøse unge ekvipage er i forvejen regerende Dansk og Nordisk Mester for juniorer samt landsholdsdeltager ved EM for juniorer.

Forening glæder sig meget til at byde velkommen både til alle danske og udenlandske kuske samt til publikum. esb

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.