Dobbelt Enevoldsen i storsejr

AaB’s reserver overmatchede Jammerbugt FC i testkamp

Mandag aften var han tæt på at blive matchvinder for Superligaholdet. Tirsdag scorede Thomas Enevoldsen to kasser for reserverne. Foto: Torben Hansen

Mandag aften var han tæt på at blive matchvinder for Superligaholdet. Tirsdag scorede Thomas Enevoldsen to kasser for reserverne. Foto: Torben Hansen

AALBORG:De mødte et reservehold, men Jammerbugt FC’s 2. divisionshold i fodbold var alligevel overmatchet i perioder af mandagens testkamp mod AaB.

Med spillere som Thomas Enevoldsen, Kasper Pedersen og Jakob Ahlmann i startopstillingen dominerede superligareserverne alle 90 minutter.

Efter bare seks minutters spil bragte Thomas Enevoldsen AaB foran direkte på frispark, og efter 20 minutters spil udbyggede Rasmus Thellufsen til 2-0.

Jakob Ahlmann var i oplæggerens rolle, da hans indlæg efter en halv time havnede for fødderne af Oliver Abildgaard, der øgede til 3-0. Det blev også 4-0 inden pausen, da Rasmus Thellufsen for anden gang kom på tavlen.

Jammerbugt FC havde meget få men pæne tilbud i de første 45 minutter. Christoffer Hansen ramte stolpen midtvejs, og i den absolut sidste aktion i havlegen reducerede Nicklas Sørensen til 4-1.

I anden halvleg fortsatte AaB med at dominere, og Thomas Enevoldsen blev dobbelt målscorer, da han på Sebastian Grønnings oplæg rundede keeperen og scorede til 5-1.

AaB burde have scoret yderligere, men derved blev det. Nicklas Helenius kom på banen i den sidste halve time, men også denne gang var det lige ved og næsten for den gamle topscorer.

Jammerbugt FC skal i aktion i premieren i 2. division på fredag, hvor de får besøg af nyoprykkede Vejgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.