73-årig døde i frontalt sammenstød med traktor

Nordjyllands Politi oplyser, at den omkomne ved eftermiddagens trafikulykke i Nørager var fra Hadsund

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

NØRAGER:Det var en 73-årig mand fra Hadsund, der omkom, da han torsdag eftermiddag i en personbil stødte frontalt sammen med en traktor i Nørager.

Ulykken skete omkring klokken 14.55 i krydset mellem den gennemgående hovedgade i Nørager, Bredgade, og Holmsvej tæt ved Nørager Mejeri.

Ifølge indsatsleder fra Nordjyllands Beredskab i Rebild ,Caspar Weisberg, synes bilen at være drejet rundt i sammenstødet og er blevet ramt yderligere af traktoren i førersiden. Derved blev føreren fastklemt, og Nordjyllands Beredskab måtte med kæder trække bilen fra hinanden for at få manden ud.

Ambulance og beredskab fik assistance fra en paramediciner og en ambulancehelikopter, men mandens liv stod ikke til at redde.

Nordjyllands Politi har netop i en ny pressemeddelelse oplyst, at de pårørende er underrettet. Man oplyser videre, at traktorføreren er en 36-årig mand fra Løgstør. Han er fysisk sluppet fra ulykken uden skrammer.

Ifølge vagtchef Michael Elkjær har man fået fastslået, at der ikke var spiritus indblandet. Men man er ikke blevet meget klogere på omstændighederne ved ulykken, herunder hvilket af køretøjerne der kom over i den forkerte side.

- Vi har haft en bilinspektør på stedet og afventer hans erklæring, siger vagtchefen.

Bredgade var spærret i forbindelse med ulykken, men er genåbnet.