Dømt til udvisning - igen

To svenske statsborgere fik fredag deres anden udvisningsdom på mindre end to år

To svenske statsborgere blev fredag idømt 3,5 års fængsel og udvisning for bestandig - for anden gang. Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

To svenske statsborgere blev fredag idømt 3,5 års fængsel og udvisning for bestandig - for anden gang. Arkivfoto Lars Pauli

AALBORG:To svenske statsborgere med relationer til Bandidos blev fredag ved Retten i Aalborg dømt for bankrøveri mod Nørresundby Banks filial på Viaduktvej i Nørresundby 11. september 2011.

Den 39-årige Samir Loudiyi og 26-årige Aram Suren blev begge idømt 3,5 års fængsel samt udvisning af landet for bestandig. Aram Suren modtog sin dom, mens Samir Loudiyi ankede.

- Vi er rigtig godt tilfredse med dommen, siger anklager Sebastian Knop Reventlow fra Nordjyllands Politi.

Marchordre

Det er imidlertid ikke første gang, Samir Loudiyi og Aram Suren, har fået marchordre fra Danmark efter en dom for grov kriminalitet i Aalborg.

I oktober 2011 blev de begge, sammen med en tredje tiltalt, idømt to års fængsel samt udvisning for bestandig for et meget voldsomt røveri mod Klitgaard Ure i Aalborg.

Retssagen fik dengang en del opmærksomhed, da det lykkes to af de tiltalte, blandt andet Samir Loudiyi, at flygte fra retten gennem et toiletvindue.

Ikke velkomne i Danmark

Han blev senere anholdt i Sverige og sendt til afsoning i Aalborg, inden han, sammen med Aram Suren, blev prøveløsladt og udsendt til Sverige efter at have afsonet halvdelen af deres straf på to års fængsel.

Med fredagens dom for bankrøveri håber Sebastian Knop Reventlow, de to svenske vaneforbrydere har forstået, at de ikke længere er velkomne i Danmark.

- De sagde selv i retten, at de ikke vil komme tilbage, og man har da lov at håbe, siger Sebastian Knop Reventlow til nordjyske.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.