Dommer fik tæv under Dana Cup

Tre Ecuadorianere fik straksbøde for overfald på hollandsk dommer

Politiet måtte rykke ud og skille de stridende parter under en kamp ved Dana Cup. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Politiet måtte rykke ud og skille de stridende parter under en kamp ved Dana Cup. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

HJØRRING: Tab og vind med samme sind, lyder det ofte flot i sportens verden. Sådan gik det dog ikke ved en kamp under Dana Cup i Hjørring sent fredag aften.
Her blev en hollandsk dommer nemlig i forbindelse med en kamp overfaldet af spillere og ledere fra et juniorhold fra Ecuador. Det gik så voldsomt til, at banevagten ved kampen valgte at tilkalde Nordjyllands Politi.
- Vi fik en anmeldelse fra banevagten klokken 21.20 om, at en dommer var blevet overfaldet med adskillige knytnæveslag i forbindelse med en kamp mellem et norsk og et ecuadoriansk hold, fortæller vagtchef Peter Redder, Nordjyllands Politi.

Straksbøder

Spillere og ledere fra det ecuadorianske hold var øjensynligt så utilfredse med dommerens præstation, at de gik over til håndgribeligheder, og det udviklede sig til et slagsmål med flere deltagere.

- Ud fra vore afhøringer af vidner, spillere og ledere nåede vore betjente på stedet frem til, at tre personer - to ledere på henholdsvis 49 og 35 år samt en spiller på 16 - fra det ecuadorianske hold - fik en straksbøde på 1.000 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Patruljen på stedet overvejede at anholde de tre for volden, så der blev tale om en egentlig straffesag, men den hollandske dommer var ikke meget for at gøre en stor sag ud af det, og derfor blev beslutningen at give en straksbøde, som vi kan, når der er tale om udlændinge, der laver den slags, forklarer Peter Redder.

Resultat ukendt

Selve omstændighederne omkring kampen, og hvad der bragte sindene så voldsomt i kog hos de mellemamerikanske spillere og ledere kan vagtchefen ikke oplyse noget om. Og ej heller noget om kampens resultat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden