Donation til redningshuset

Jubilæer på badehotellet bag check til trængt museumsforening

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:Formand for Ejerforeningen Løkken Badehotel Erik Bo Sørensen kunne for nylig med stor fornøjelse overrække en check på 15.000 kr. til Løkken Redningshus.

Løkken Badehotel kunne i år fejre, at det var 120 år siden, det blev startet. Desuden var det også i år 30 år siden, at Ejerforeningen Løkken Badehotel blev stiftet samtidig med at Cafe Frandsen åbnede.

I den anledning indbød parterne til en sammenkomst på Cafe Frandsen i sommer. Dengang stod redningshuset som bekendt i en sørgelig forfatning efter stormen.

- Derfor besluttede vi, at hvis nogen tænkte på at give en jubilæumsgave, så ville vi opfordre til, at det skulle være med en donation til redningshusets bevarelse, fortæller Sacha Wittrup Täck, der driver Cafe Frandsen.

Erik Bo Sørensen sagde ved overrækkelsen, at Løkken Badehotel og Løkken Redningshus repræsenterer de to erhverv, som er centrale dele af Løkkens DNA nemlig fiskeriet og turismen.

- Derfor synes vi, det er meget naturligt, at betænke redningshuset med en hjælpende hånd i denne situation, fastslog han.

Bo Kristensen havde også ordet, og han roste bl.a. Løkkens lokalpolitikere for at have gjort en god indsats for at bevare redningshuset.

Museumsforeningens formand Inge Nørgaard takkede på redningshusets vegne.

- Pengene falder på et meget tørt sted, sagde hun og forklarede, at de skal bruges på at reetablere udstillingen om kystfiskeriet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.