Drabsdømt datter afgav ny forklaring efter dom

En 16-årig kvinde har afgivet ny forklaring, efter hun blev dømt i Retten i Hjørring

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

KVISSEL:Den 16-årige pige, der i september blev dømt for at have slået sin egen mor ihjel i deres hjem i Kvissel, har afgivet en ny forklaring på, hvad der skete den fatale aften i oktober 2014.

Det kom frem under første dag i ankesagen mod pigen og hendes 29-årige ven, der også blev dømt i Retten i Hjørring for drabet på den 40-årige kvinde. Sagen behandles ved Vestre Landsret, og over seks dage skal hele den usædvanlige drabssag fra Kvissel rulles ud igen.

Under anklagerens forelæggelse af sagen kom det frem, at den 16-årige efter dommen i byretten bad om at blive genafhørt af politiet. Denne genafhøring fandt sted i december 2015. Fredag skal den 16-årige så afgive forklaring i landsretten.

Nægter sig skyldige

Kvissel-drabet skete kort før midnat 8. oktober, hvor den 16-årige piges mor blev stukket ihjel, mens hun lå og sov i sit hjem i Kvissel. I byretten nægtede de to tiltalte sig skyldige, og beskyldte i stedet hinanden for at have begået drabet.

De to tiltalte nægter sig fortsat skyldige i drabet, og har anket til frifindelse eller formildelse af dommene på henholdsvis ni og 13 års fængsel. Omvendt har Statsadvokaten anket til skærpelse af dommen.

Der forventes at falde dom i ankesagen torsdag i næste uge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.