Drabsforsøg: 47-årig fængslet for knivstikkeri

Han er sigtet for drabsforsøg på 24-årig kvinde i Overlade

Jesper Ramsing
Arkivfoto
Kriminalitet 6. juni 2018 13:27 - Opdateret 6. juni 2018 16:09

OVERLADE: En 47-årig mand er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger in absentia, sigtet for drabsforsøg på sin 24-årige samlever.

Den 24-årige kvinde blev tirsdag omkring klokken 15.40 stukket i maven med kniv på en adresse i Overlade. Et af stikkene var så dybt, at hun var i livsfare.

Kvinden fik førstehjælp på stedet, og blev efterfølgende bragt til Aalborg Universitetshospital, hvor hun er blevet behandlet for sine skader. Den 47-årige kom også til skade under knivstikkeriet og måtte flyves til Aalborg Universitetshospital.

Begge er nu uden for livsfare.

Var ikke til stede i retten

Det har endnu ikke været muligt at afhøre hverken den 47-årige eller den 24-årige kvinde, og derfor har politiet endnu ikke et klart billede af, hvad der er sket i forbindelse med knivstikkeriet.

Politiet mistænker dog den 47-årige for at stå bag knivstikkene, og han blev derfor fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg uden selv at være til stede, da han fortsat er indlagt på sygehuset.

Derfor har retten heller ikke hørt hans forklaring, men den 47-årige blev varetægtsfængslet på særlig bestyrket mistanke, fortæller anklager Thomas Klingenberg.

Når han er i stand til det, skal han genfremstilles, så han kan afgive forklaring for retten.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...