Dreng vågnet af koma

Den fireårige dreng, som i Thisted blev ramt af gren, er nu ved bevidsthed

Niels Hansen
Forældrene til den fireårige dreng, som mandag blev kvæstet af en nedfaldende gren og fløjet til sygehuset i Aalborg, bakker Thisted Kommune op om, at det var et hændeligt uheld.Arkivfoto
Ulykker 1. februar 2018 15:38 - Opdateret 1. februar 2018 16:05

THISTED: Thisted Kommune har fået en besked fra forældrene til den fireårige dreng, som mandag blev kvæstet af en nedfalden gren i Christiansgave i Thisted, at deres søn nu er vågnet fra den kunstige koma.

De fortæller endda, at deres søn har " drengen har spist en is og sunget en lille sang".

- Det er vi naturligvis alle lettede over, fortæller Martin Kondrup Knudsen, chef for Dagtilbud, PPR, Asyl og Integration ved Thisted Kommune.

Han afviser også, at antydninger af, at Hundborg Børnehus handlede uansvarligt ved at tage på tur gennem Christiansgave, når DMI mandag morgen har udsendt stormvarsel.

Thisted Kommune forklarer, at der ikke var tale om en beredskabsmeddelelse, der frarådede al færdsel udendørs.

Derfor blev det vurderet at der ikke var så blæsende, at børnene ikke kunne komme ud.

- Vi mener stadig, der er tale om et hændeligt uheld - og den slags er vanskelige at gardere sig imod, forklarer Martin Kondrup Knudsen.

Forældrene til den ramte dreng bakker kommunen op i den udtalelse, og tager skarpt afstand fra den holdning at det skulle være børnehavens skyld:

- Vi bebrejder på ingen måde børnehaven - eller andre for den sags skyld - og vi vil gerne understrege at vi betragter det som et uheld og intet andet. Vi bakker 100 % op om børnehaven, der i vores øjne er verdens bedste og tryggeste af slagsen, siger forældrene.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...