Drengedrøm på standby

Jacob Barrett Laursen har forladt Juventus på en lejekontrakt og vender måske aldrig tilbage

Jacob Barrett Laursen (forrest i sort jakke) spillede ungdomsfodbold i IF Jarl Arden og AaB, inden turen gik videre til Juventus.Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Jacob Barrett Laursen (forrest i sort jakke) spillede ungdomsfodbold i IF Jarl Arden og AaB, inden turen gik videre til Juventus.Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

ODENSE:Det var en stor dag for en dengang 17-årig knægt fra Arden, da han sidste sommer skiftede til den italienske storklub Juventus.

- Det var selvfølgelig - som man siger - en drengedrøm, som gik i opfyldelse på en eller anden måde, fordi Juventus er en rigtig stor klub, og det var en rigtig god mulighed for mig, fordi jeg vidste, at jeg skulle have bygget noget mere på rent defensivt og taktisk, så det var et rigtig oplagt valg for mig at vælge den klub, siger den tidligere AaB’er Jacob Barrett Laursen.

Men et års tid senere søgte den nu 18-årige fodboldspiller tilbage til Danmark i jagten på førsteholdsfodbold. Og her gav OB den unge venstreback en et-årig lejeaftale.

Med i lejeaftalen fulgte en købsoption, som OB pønser på at udnytte, hvis Barrett slår til i Odense. I hvert fald har sportsdirektøren, Jesper Hansen, udtrykt tilfredshed med den pris, de er blevet enige med Juventus om.

Om Jacob Barrett Laursen selv har planer om at genoptage drengedrømmen, eller om Juventus er et overstået kapitel for Arden-knægten, hverken kan eller vil han svare på, sige han.

- Juventus er en rigtig stor klub med mange store spillere og for en ung gut, så var det ikke stedet for mig i år i kraft af, jeg skulle have noget mere erfaring, så derfor valgte vi, som vi gjorde, lyder hans bedste svar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden