Dressur i topklasse

Landets bedste dressurekvipager mødes i Frederikshavn Rideklub

Henriette Andersen og Schnell’s Dancing Queen deltager blandt andet i ECCO Cup for Frederikshavn Rideklub.Privatfoto

Henriette Andersen og Schnell’s Dancing Queen deltager blandt andet i ECCO Cup for Frederikshavn Rideklub.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Landets bedste dressurekvipager kan opleves i weekenden, når Frederikshavn Rideklub afvikler landsstævne med 75 deltagere fra hele landet samt Norge og Sverige.

De dygtige ryttere skal konkurrere i dressur for hest samt i 3. afdeling af ECCO Cup fredag, lørdag og søndag i Frederikshavn Rideklub, der har sat alle kræfter til for at lave et landsstævne helt i topklasse.
Frivillige har knoklet i ugevis for at blive færdige med forberedelserne, og blandt andet har klubben fået lagt en helt ny ridehusbund og fået malet den store ridehal, hvor konkurrencerne finder sted.
Udover ECCO Cup klasser for juniorer og young riders er der også almindelige landsstævne klasser fra MB1 til Intermediare 1 niveau.

Fem lokale deltagere

Frederikshavn Rideklub stiller selv med fem deltagere, og det er Henriette Andersen på Schnell’s Dancing Queen i ECCO Cup, Lisa Schouenberg Andreasen på Delation i ECCO Cup, Janni Bjerregaard Pedersen på Skikkilds Welthene, Camilla Mølholt Kjellberg på Didi og Camilla Rosenberg på Investment.

De indledende runder afvikles fredag og lørdag, mens Intermediare kan ses søndag fra kl. 11.30. Umiddelbart derefter afvikles Kür-finalen i ECCO Cup, og i begge klasser kan man se ridning af højt niveau.
Berider og daglig leder af Frederikshavn Rideklub, Dennis Fisker, ser frem til weekendens landsstævne.
- Vi glæder os til at være vært for nogle af de bedste dressurekvipager i landet samt gæster fra Norge og Sverige. Med endnu et landsstævne sætter Frederikshavn Rideklub for alvor fokus på ridesportsniveauet i det nordjyske.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.