Dressurrytter stiler efter VM

Brønderslev-pige klarede sig fint i unghestechampionat

Pernille Sigsgaard håber, at næste opgave bliver ungheste-VM i Holland til sommer efter fine resultater ved unghestechampionatet i Herning. Privatfoto

Pernille Sigsgaard håber, at næste opgave bliver ungheste-VM i Holland til sommer efter fine resultater ved unghestechampionatet i Herning. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Næste mål er ungheste-VM i Holland til sommer. Pernille Sigsgaard, der er daglig leder af Brønderslev Rideklub, satser stort. Og hun har noget at have sin optimisme i.

Hun er netop vendt hjem efter fem dages deltagelse i unghestechampionatet i Herning med sin femårige hest Møgelvang Ferrari.

Hun sluttede sammenlagt efter flere konkurrencerne som nummer seks af 35 deltagere.

- Det er jeg særdeles tilfreds med, fortæller Pernille Sigsgaard.

Første dag sluttede hun på en tredjeplads med karakteren 8,5 i trav og 9 i spring. Sammenlagt over ugen blev det til en placering som nummer seks.

- Det var garvede ryttere, jeg var oppe imod i konkurrencerne, men jeg synes selv, det gik særdeles godt. Nogle af konkurrenterne har været med flere gange, fortæller Pernille Sigsgaard, der deltog for første gang.

Hun fortæller, at der nu venter hård træning i den kommende tid.

Hun stiler efter at stille op til ungheste-VM i Holland. Men er også klar over, at det bliver hårdt.

- Men med de gode resultater fra unghestechampionatet er jeg optimistisk, fortæller hun.

Pernille Sigsgaard har selv redet Ferrari til, og det begyndte, da den var tre år.

- Så det er i dag en vældig rolig hest. Det har stor betydning. Det var også det jeg fik at vide af dommerne i erning, siger Pernille Sigsgaard.

Pernille Sigsgaard har været daglig leder i Brønderslev Rideklub siden 1. januar 2017, og ved siden af dette job i rideklubben har hun sit eget firma i rideklubben.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.