Drikker du kaffen sort eller med mælk?

Se hvilken kaffe der kendetegner en småneurotisk eller afslappet person

Foretrækker du sort kaffe? Så er du nok den traditionelle type, viser en psykologs undersøgelse. Arkivfoto

Foretrækker du sort kaffe? Så er du nok den traditionelle type, viser en psykologs undersøgelse. Arkivfoto

DANMARK:Søvnen er kun lige gnedet ud af øjnene, før din krop skriger på kaffe - sort, café latte eller måske bare en pulverkaffe. Den kaffe, du hælder i koppen, er sikkert udvalgt nøje, og den siger meget om din personlighed, skriver Alive.dk.

Psykologen Ramani Durvasula har foretaget en undersøgelse blandt 1000 briter omkring deres kaffevaner og deres personlighed.

Hendes mål var ifølge Independent.co.uk at finde ud af, om der var nogle personlighedsmæssige og psykologiske fællestræk blandt mennesker, der foretrak en given form for kaffevariant.

Traditionelle og neurotiske

Ifølge psykologen er der træk, der kendertegner forskellige kaffedrikkere.

Hvis du foretrækker din kaffe sort, så er du typisk traditionel og en type, der foretrækker det simple liv. Dog kan du også være utålmodig og overraskende.

Café latte-drikkere er ofte pleasere, og de viser tendens til at være små-neurotiske.

Skal der cappuccino i koppen, så er du sikkert perfektionist til fingerspidserne med en krævende personlighed. Som sideeffekt er du bevidst om din sundhed.

Er du den hurtige type, der bare rører en gang frysetørret kaffepulver ud i vand, så mener psykologen, at du er en afslappet personlighed - og måske en person, som ikke gør i dag, hvad der kan gøres i morgen.

Og kan du egentlig ikke lide kaffe - men til gengæld god, sød iskaffe, så er du nok en trendsætter med masser af venner og bekendte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.