Dropper byggeri på HK-grund

Lokal modstand for 2EGroup til at genoverveje projekt i Hasseris

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Grunden, der tidligere rummede HKs domicil i Aalborg, får foreløbig lov at ligge uden at blive bebygget yderligere. Arkivfoto: Grete Dahl

HASSERIS:2EGroup og direktør Jesper Skovsgaard dropper foreløbig planerne om at bygge 24 boliger ved det tidligere HK-domicil på Hasserisvej. Blandt andet på grund af det seneste års kritik fra Hasseris Grundejerforening.

- Jeg har stadig svært ved at forstå, at nogen i området foretrækker, at vi skal bibeholde de gamle, triste - og for området atypiske kontorbyggeri - frem for det lyse og lettere boligbyggeri, vi har arbejdet på at etablere, forklarer han i en pressemeddelelse.

- På den anden side har jeg ikke etableret min virksomhed for at føre krig med Hasseris Grundejerforening, når der formodentlig også kan findes andre rentable løsninger for områdets fremtid, tilføjer Jesper Skovsgaard.

Satser på udlejning

2EGroup erhvervede i 2009 grunden og bygningerne af HK Nordjylland, som flyttede til Gartnervej, og planen var at opføre et rækkehusbyggeri med 24 boliger samt en underjordisk p-plads på den 5200 kvadratmeter store grund. Et byggeri som - ifølge bygherren - formentlig ville have opnået den nødvendige lokalplansændring.

Men nu overvejer 2EGroup i stedet at nøjes med udleje de eksisterende bygninger til en eller flere erhvervsvirksomheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.