Dusør efter makabert fund: Kat skåret midt over

Mand fandt en halv kat, som var gravet ned i haven. Nu udlodder naboer en dusør på 10.000 kr.

Privatfoto

Privatfoto

AALBORG:Peter Vestergaard er stadig rystet over det syn som mødte ham lørdag eftermiddag, da han var i gang med at grave vintergækker ned og få et blomsterløg på plads i et bed i sin have på Vedstedvej i Aalborg Øst.

Han havde bemærket, at det blomsterløg, som han havde puttet i jorden i efteråret, næsten var kommet op igen.

- Jeg ville grave løget ned igen, men da jeg nåede to-tre centimeter ned i jorden stødte jeg på et hår, og pludselig kom hovedet af en kat til syne. Jeg tænkte, hvad er det her for noget, fortæller Peter Vestergaard.

Skåret midt over

Men chokket blev endnu større, da han kom længere ned i jorden, for det viste sig at være liget af en halv stor hankat.

- Den var skåret midt over med en skarp kniv. Jeg tænkte, hvem har gjort det? Og hvor er den anden halvdel henne? Det var uhyggeligt at se på, siger Peter Vestergaard.

Han vurderer, at katten har ligget i jorden i omkring en uges tid. Peter Vestergaard tænker, at nogen må savne katten, og han spekulerer over, hvem der har gravet katten ned i hans have og hvorfor?

Tør ikke lukke katte ud

- Det er meget underligt, at nogen er gået ind i min have og har gravet katten ned. Jeg har, så vidt jeg ved, ikke nogen fjender, og jeg kommer godt ud af det med folk herude, siger Peter Vestergaard.

Han har talt med flere af sine naboer omkring det makabre fund, og folk undrer sig over, hvem der kan finde på den slags.

- Jeg har en nabo som har flere katte, og han tør ikke lukke kattene ud nu, fortæller Peter Vestergaard.

Han har forsøgt at melde fundet til politiet i weekenden, men fik besked på at henvende sig på mandag.

Dusør for tip

Han håber, at politiet vil tage katten med og undersøge den nærmere for en chip eller øretatovering.

Flere af naboerne er så rystet over fundet, at de nu har udloddet en dusør på 10.000 kroner til den person, som kan rette henvendelse til Nordjyllands Politi og fortælle, hvem der har skåret katten midt over.

- Vi er ganske enkelt rystede over, at der findes mennesker, som kan finde på at gøre sådan noget, siger Bent Rasmussen, som også bor på Vedstedvej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.