Far og søn fangede indbrudstyv

Indbrudstyv blev stoppet af to snarrådige mænd på Mors - nu har de fået dusør

Både far og søn fik dusør af Midt- og Vestjyllands Politi for at have civil anholdt en 21-årig indbrudstyv.Foto: Diana Holm

Både far og søn fik dusør af Midt- og Vestjyllands Politi for at have civil anholdt en 21-årig indbrudstyv.Foto: Diana Holm

ELSØ:Midt i december havde en 21-årig mand netop begået indbrud i en villa på Holmgårdsvej i Elsø på Mors.

Men en genbo til villaen opdagede den 21-årige på vej væk og kunne se, at det ikke var en person, der umiddelbart havde et ærinde på vejen med ganske få huse.

- Da jeg så så, at der lå nogle håndklæder og en tegnebog i vejsiden, vendte jeg om, fortæller 47-årige Morten Bro, der vidste, at der havde været en del indbrud i området.

Da den 21-årige så bilen komme retur, stak han af over markerne og den 47-årige, som havde sin 16-årige søn Jonas Bro med i bilen, lånte en ATV-er hos en landmand og kørte rundt efter den mulige indbrudstyv.

Samtidigt kom hans hustru til stede i sin bil og de kørte begge rundt og ledte og pludselig så de den 21-årige igen på Hovedgaden i Elsø på vej ind i en taxa.

Morten Bro blokerede for taxaen og mens han fik forklaret den 21-årige, at han ikke "skulle nogen steder", fik han chaufføren til at ringe 112 og kort efter blev den 21-årige anholdt og senere varetægtsfængslet sigtet for op mod 20 forskellige forhold. Blandt andet flere indbrud på Mors.

- Det synes vi var en gerning ud over det sædvanlige, sagde politikommissær Jørgen Jensen til både far og søn, da de var på Politigården i Thisted for at modtage en dusør.

- Det vil vi belønne med 1000 kroner til jer hver.

Den 21-årige har erkendt flere af forholdene og sidder stadig varetægtsfængslet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.