Dyr i ringen og på panden

Hjørring Dyrskue er i fuld gang, og der er både noget til øjne og smagsløg

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Madværksteder, smagsprøver med mere fylder mere og mere på dyrskuet. Her er det elever fra 5.c på Højene Skole, der er i gang med at lave med til sig selv med gode, danske råvarer.Foto: Bente Poder

HJØRRING:I løbet af formiddagen er det begyndt at dryppe lidt foroven, men foreløbig er det ikke noget, der kan slå Hjørring Dyrskue, der afvikles fredag og lørdag, ud af kurs.

Der er tusindvis af mennesker på pladsen, og traditionen tro er der mange skoleelever på visit fredag.

I løbet af fredagen har Danish Crown sat blus under under wokken, så mere end 100 elever fra lokalområdets skoler kan lave mad med danske råvarer - og selv smage med det samme, hvor gode de egentlig er i køkkenet.

Men alt drukner ikke i mad og smagsprøver - der er naturligvis også gang i bedømmelsen af dyrene i ringen.

Sidst på formiddagen fredag kom eksempelvis en stolt Jørgen Jensen fra Birkelse gående med den tre-årige belgier ”Lars af Kølvringgårde”.

Hingsten havde fået ærespræmie og var blevet kåret som bedste belgier på skuet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.