Veterinærvirksomhed

Dyrlæger satser på Ko

Dyrlægerne Himmerland Kvæg A/S bliver en del af Dyrlæger & Ko

De himmerlandske køer kan se frem til en endnu mere avanceret betjening fra nytår, når Dyrlægerne Himmerland Kvæg bliver den største af de 24 snart praksis, der samarbejder i Dyrlæger & Ko.

De himmerlandske køer kan se frem til en endnu mere avanceret betjening fra nytår, når Dyrlægerne Himmerland Kvæg bliver den største af de 24 snart praksis, der samarbejder i Dyrlæger & Ko.

HIMMERLAND:Sammen med i forvejen 23 andre kvægdyrlægepraksis i hele landet bliver Dyrlægerne Himmerland Kvæg A/S fra nytår en del af det faglige netværk Dyrlæger & Ko.

Dyrlæger & Ko ApS ejes i dag af 23 selvstændige dyrlægepraksis med mere end 90 fuldtids kvægdyrlæger fordelt over hele landet og fungerer som et fagligt netværk. Netværket sikrer de bedst tænkelige arbejdsvilkår og udviklingsmuligheder for kvægdyrlæger ikke mindst takket være erfaringsudveksling og tæt dagligt samarbejde mellem de enkelte praksis.

Dyrlæger og Ko deltager i udvikling af nye rådgivningsværktøjer i samarbejde med Århus Universitet, KU Sund og landbrugets organisationer.

Dyrlægerne Himmerland Kvæg A/S består af 16 kvægdyrlæger og bliver dermed den største af de praksis, der indgår i samarbejdet. De leverer rådgivning og akutte besøg i kvægbesætninger, men har også mink og får som arbejdsområde.

- Samarbejdet vil alt andet lige give hele virksomheden et fagligt løft, ligesom der vil være nogle digitale faciliteter og deling af know-how, som vi kan drage nytte af, udtaler adm. direktør Anders Bundgaard Voss.

- Vi er stadig Dyrlægerne Himmerland Kvæg, men ejer en andel af Dyrlæger og Ko og indgår i det udviklingsarbejde, der foregår i netværket, på lige fod med de øvrige praksis, siger han videre.

Dyrlægerne Himmerland Kvæg, der har domicil i Aars, rådgiver landmænd med tilsammen små 50.000 malkekøer. Også slagtekalve, ammekvæg, får, geder og mink arbejder firmaet med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.