Efterårets moder vist

Modeshow i klubhuset i Hallund

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:Endnu en gang blev det en vellykket aften med mange flotte modeller og farver, da der blev holdt modeshow i klubhuset i Hallund. Tøjet var igen i år fra Nikoline i Dronninglund, briller fra Louis Nielsen i Brønderslev og smykker fra Gade og Juul.

- Alt sammen smukt båret af vores rutinerede catwalk-damer, Grethe, Laila, Else, Tine, Britta og Tina, fortæller Lis Jørgensen fra arrangørgruppen.

- De er så populære og gode, at Nikoline har bedt dem fremvise tøj ved et show i hendes butik.

- Som noget nyt havde vi i år tasker med fra Skohuset i Hjallerup, som også havde en lille udstilling med af vinterens nye støvlemode.

I pausen og efter showet var der stor søgning og købelyst hos Trine (porcelænsmalede ting og hjemmelavede kort), HH-garn fra Nørresundby, Gade og Juul samt Nikoline.

- Nogle deltagere kunne simpelthen ikke leve uden nogle af de viste modeller og smykker.

- Der var dækket op til 78 og alle pladserne var fyldt ved kaffebordet. Også i år havde vi stor hjælp fra vores gode team. Altid dejligt med stor hjælpsomhed før, under og efter arrangementet. Også i år var der deltagere fra Aalborg og vores nærmeste nabobyer med flere nye ansigter blandt publikum og det er jo altid rart.

- Hvis alt går vel vil vi forsøge at gentage arrangementet igen den første onsdag i oktober 2017, fortæller Lis Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.