Efterlyser millionær i Hirtshals

Heldig lottovinder har vundet OL-rejse med en million kroner i lommepenge

Indehaver Benny Bruun (th) fra Super Best i Hirtshals er klar til at tage imod den heldige lotto-vinder. Arkivfoto: Bente Poder <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Indehaver Benny Bruun (th) fra Super Best i Hirtshals er klar til at tage imod den heldige lotto-vinder. Arkivfoto: Bente Poder Pressefotograf Henrik Bo

HIRTSHALS:Det er ikke mange år siden, at Lotto-Henrik fra Hirtshals ryddede de danske forsider, da han han vandt 23 millioner kr. i lotto. Nu har endnu en lottospiller fra Hirtshals ramt jackpot - måske helt uden at vide det,

Indtil videre er der i hvert fald ikke sat navn på den heldige lottospiller, som har vundet en rejse for to person til OL i London - med en million kroner i lommepenge.
Præmien stammer fra trækningen i onsdagslotto 6. juni. Ved en ekstratræning blev ti OL-rejser med en million kroner i baglommen fordelt blandt alle præmiegivende kuponer - og den ene af dem blev altså købt hos Super Best på Nejstdalen 2 i Hirtshals.

Et år til at hente præmie

Vinderne af præmien har et år til at indløse de mange penge, men hvis den heldige vinder også vil have turen til OL i London med, så skal kuponen være indløst senest 16. juli.

- Jeg har ikke hørt fra nogen endnu, og det er jo heller ikke sikkert, at den bliver indløst her hos mig, bare fordi kuponen er købt her, siger indehaver Benny Bruun, som har solgt kuponen.

Han krydser fingre for, at vinderen indløser sin præmie, inden fristen udløber.

- Vi oplever tit, at folk kommer herind med en kupon, de har haft liggende i skuffen i lang tid, fordi præmien på den ikke er så stor, siger han til NORDJYSKE Medier.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.