Efterlysning: Flere frivillige til Hjallerup Marked

Markedet går ind for nabohjælp

Hjallerup Marked 2016: Kø ved Borgerforeningens lotteribod.  Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Hjallerup Marked 2016: Kø ved Borgerforeningens lotteribod. Foto: Ole Torp Ole Torp

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJALLERUP:Hjallerup Marked eksisterede ikke, hvis ikke et flot stort antal frivillige lagde en imponerende indsats i dagene inden, under markedet og efter begivenheden. Men i år er det gået lidt trægt med tilmeldingen, og derfor har forretningsudvalget for Hjallerup Samvirke drøftet sagen på deres sidste møde.

Derfor lyder opfordringen fra Samvirke og Markedsudvalget: - Du, som allerede har tegnet dig for vagter på det kommende marked, snak med din nabo, dine venner, din familie og opfordrer dem til at komme med til markedet som frivillig. Det er på Hjallerup Marked man som frivillig får nye venner.

At Hjallerup Samvirke kan støtte en masse gode initiativer rundt omkring i byen, skyldes de penge, som indtjenes på det årlige marked. Det er der to gode eksempler på fra det sidste møde i forretningsudvalget: Der blev bevilget 125.000 kr. til Hjallerup Skytteforening, som længe har ønsket sig nye tavler til at skyde efter, således at skuddene bliver registreret elektronisk. Det andet eksempel er en støtte til Hjallerup Byudvikling, som er i gang med at få et projekt med at få en hjertestarter op at stå.

Det er blot et par af de mange gange, hvor Hjallerup Samvirke har været i stand til at støtte gode projekter i byen, som kan komme rigtigt mange borgere til gode, og som kun kan realiseres, fordi så mange frivillige har ydet en indsats bl.a. på markedet. Så derfor: Få flere med som frivillige.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.