Eksklusive rækkehuse i Bangsbostrand

Seks nye rækkehuse påbegyndes snart på Hoffmanns Vej

Seks nye rækkehus er der planlagt på Hoffmanns Vej.Privatfoto
Frederikshavn 26. april 2016 11:58 - Opdateret 27. april 2016 09:07

FREDERIKSHAVN: I løbet af foråret igangsættes et byggeri af seks eksklusive rækkehuse i Bangsbostrand, nærmere betegnet på Hoffmanns Vej i den sydlige del af Frederikshavn.

Det er Colosseum Entreprise ApS, der er hjemmehørende på Knivholtvej 2 A, der snart er klar til at lade håndværkerne gå i gang, og man er nu nået så vidt, at jorden er planeret og klargjort til byggeriet.

- De seks eksklusive rækkehuse kunne tænkes at være interessante for især seniorer i sydbyen, lyder meldingen fra Colosseum Entreprise ApS.

- Bangsbostrand er jo et skønt område tæt på det meste, men især det at leve midt i naturen og alligevel bo i byen er helt enestående. Beliggenheden er tæt på fritidsaktiviteter, indkøb og en rask travetur i den smukke botaniske have og dyreparken.

De kommende rækkehuse får egen carport med redskabsskur, hyggelig sydvestvendt gårdhave, samt en flot balkon med udsigt ned til Bangsbo Å.

Efter nye energiregler

Rækkehusene bliver bygget efter 2016 energiregler og efter bedste håndværksmæssige dyder med hensyntagen til æstetik og indeklima. Boligerne bliver stilmæssigt og kvalitetsmæssigt helt i top.

- Rækkehusene indrettes efter absolut bedste funktionalitet og bliver omkring 120 m2. Især skal fremhæves det store flotte køkken-alrum/stue, som får udgang til en stor flot balkon med den mest fantastiske udsigt til åen, fortæller Lene Bøgh fra Colosseum Entreprise ApS.

Hun er ikke i tvivl om, at der bliver tale om byens bedst beliggende rækkehuse med lav varmeregning og flotte kvalitetsmaterialer i smukke omgivelser.

- Husene bliver sat til salg som først til mølle. De købere der er hurtigst på banen, får mulighed for selv at få indflydelse på indretning og materialevalg af inventar, siger Lene Bøgh.

Husene bliver sat til salg igennem Calundan ejendomshandel, og det forventes, at de er indflytningsklare ultimo 2016.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...