Eksperter udefra sætter skub i vækst

Med hjælp fra et advisory board har Lyngsoe Systems fordoblet ordreindgangen og øget medarbejdertallet 50 procent

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AARS:Lyngsoe Systems i Aars er i høj grad en virksomhed, der lever af medarbejdernes viden. Men den lever faktisk også rigtig godt af andres viden.

De seneste to år har en af virksomhedens divisioner nemlig fået hjælp af et såkaldt advisory board - et panel af udenhus eksperter, der har rådgivet virksomheden så godt, at mængden af ordrer er fordoblet og antallet af medarbejdere øget med 50 procent i supply chain divisionen.

Oprindelig blev advisory board’et etableret med støtte fra Væksthus Nordjylland, men Lyngsoe har haft så stor gavn af det, at virksomheden nu har besluttet ikke alene at køre board’et videre uden væksthuset, men også udvide det til alle fire divisioner.

- Vi har fået skærpet vores fokus og løftet medarbejdernes kompetencer. Vi er ganske enkelt blevet meget skarpere på det, vi skal blive store på i udlandet de kommende år, siger Simon Binderup Johansen, der er leder af supply chain divisionen.

Board’ets medlemmer er håndplukket af Jens Uggerhøj fra konsulentvirksomheden Uconnect, som ser hele filosofien bag en faglig gruppe af sparringspartnere som en genvej til vækst og udvikling for små og mellemstore virksomheder.

- Mange smv’er ønsker ikke at have en formel bestyrelse, men vil meget gerne modtage gode råd og sparring til forretningsudvikling. Hos Lyngsoe Systems kører board’et som en bestyrelse, men med et langt mere fagligt, produktspecifikt og kommercielt fokus, og det har været med til at skabe væksten, siger Jens Uggerhøj.

Ved starten af året havde supply chain divisionen 22 medarbejdere. I dag er tallet 35.

Det totale medarbejdertal i Lyngsoe System er i årets løb vokset fra 200 til 230. De øvrige tre divisioner beskæftiger sig med systemer til håndtering og registrering af henholdsvis biblioteksmaterialer, flybagage og post.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk