Eksplosion på skib: En alvorligt forbrændt

Fem kom til skade ved eksplosionsbrand - en fløjet til Rigshospitalets brandsårsafdeling

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:En eksplosion på et skib, der ligger på værft hos Karstensens Skibsværft i Skagen, betød fredag morgen, at fem medarbejdere kom til skade - heraf blev den ene alvorligt skadet.

- I forbindelse med noget svejsearbejde på skibet skete der en eksplosion, der medførte, at to medarbejdere fik brandskader - heraf kom den ene alvorligt til skade. Derudover blev tre personer kørt på Aalborg Universitetshospital til tjek for røgforgiftning, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Den ene af de to med brandskader er med en SAR-helikopter fra Aalborg blevet fløjet til Rigshospitalets brandsårsafdeling, mens den anden blev fløjet til Aalborg i lægehelikopteren fra Skive. Manden er indlagt på Aalborg Universitetshospital med lettere brandskader.

Vagtchefen oplyser, at Arbejdstilsynet er blevet tilkaldt. De skal så undersøge omstændighederne omkring eksplosionsulykken nærmere.

Frederikshavn Kommunale Redningsberedskab rykkede massivt ud med redningskøretøjer til eksplosionen og fik hurtigt slukket den brand, der opstod i forbindelse med eksplosionen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.