Morsø

Elscooter påkørte ældre kvinde i bank

Kvinden slap med en enkelt skramme

MORS:Bankkunder og personale i Jyske Bank i Algade i Nykøbing fik sig i går eftermiddag en usædvanlig oplevelse, da føreren af en elscooter ved et uheld påkørte en kunde inde i banken.

Ifølge øjenvidner i banken kom den firehjulede elscooter susende ind ad hovedindgangen, fortsatte gennem ekspeditionslokalet og ramte et bord, som scooteren skubbede foran sig frem til ekspeditionsskranken, hvor en 73-årig kvinde befandt sig. Påkørslen var ifølge vidner så voldsom, at skranken blev skubbet knap en meter bagud. Øjenvidner oplyser, at den ældre kvinde kom i klemme mellem elscooter, cafébord og skranke. En ambulance blev tilkaldt, men kvinden slap fra påkørslen med en skramme på kinden ifølge lokalpolitiet i Thisted. Det står ikke klart, hvorfor den 73-årige mand på elscooteren mistede herredømmet over sit køretøj.

Påkørslen er anmeldt som et færdselsuheld, hvilket gav anledning til spekulationer hos Midt- og Vestjyllands Politi.

- Det er imidlertid ikke en færdselssag. For det første skete påkørslen inde i en bank, og for det andet betragtes føreren af en handicapscooter som fodgænger, siger vicepolitiinspektør Ralf H. Larsen, lokalpolitiet i Thisted og tilføjer:

- Det er en pudsig episode, der bestemt ikke er hverdagskost for hverken bankkunder eller politi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst