EMNER

Emil og Nicolai klar til at udleje sommerhuse

Unge frederikshavnere har lavet eget selskab, Unek, der vil udfordre de store sommerhusudlejere

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det første sommerhus i Unek Sommerhusudlejnings stald.

FREDERIKSHAVN:Emil Uggerhøj og Nicolai B. Kristensen, to unge frederikshavnere, har stiftet Unek Sommerhusudlejning og er klar til at udfordre de store sommerhusudlejere.

- Nøgleordene er større frihed, fleksibilitet og gennemsigtighed. Vi mener, vi kan gøre det bedre end de store spillere på markedet, der sidder på en stor markedsandel uden at være alt for aktive, siger 24-årige Emil Uggerhøj Sørensen.

Til sommer bliver han færdig som cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS, mens 22-årige Nicolai Kristensen er finansøkonom hos Nordea i Aalborg.

Klare aftaler og formidling

Emil og Nicolai er født og opvokset i Frederikshavn, hvor de spillede ishockey sammen, og i dag tilbringer de det meste af deres fritid i Nordjylland.

- Vi har ingen regler for, hvor mange uger, udlejerne skal stille deres sommerhuse til rådighed eller hvilken standard, husene skal indeholde. Det vigtige er at formidle klart og tydeligt, hvad lejerne kan forvente sig, siger Emil Uggerhøj.

Unek Sommerhusudlejning garanterer udlejerne 80 procent af udlejningssummen og er i gang med at markedsføre det nye selskab. I første omgang med fokus på området fra Bratten nord for Frederikshavn og nordpå til Skagen.

10 huse i første sæson

- Målet den første sæson er 10 huse. Vi skal holde en høj standard og være nærværende over for både lejere og udlejere. Så finder vi ud af, hvad der virker, og hvad der skal laves om til næste sæson, siger Emil Uggerhøj.

Markedsføringen foregår via www.unek.dk, brochurer og sociale netværk, herunder Facebookgruppen Glade Venner af Bratten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.