Aalborg

Emmelie kommer til Aalborg

Det er lykkedes Aalborg City at få Grand Prix-vinderen til byen

Det er lykkedes Aalborg City at trække Emmelie de Forest til Aalborg i forbindelse med arrangementet Day and Night den 4. juni. Foto: Scanpix

Det er lykkedes Aalborg City at trække Emmelie de Forest til Aalborg i forbindelse med arrangementet Day and Night den 4. juni. Foto: Scanpix

AALBORG:Nogle gange er det en god idé at følge sin intuition og satse. Det må direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak sande. Lørdag eftermiddag, allerede inden Emmelie de Forest havde været på scenen i Malmø, lykkedes det nemlig Aalborg City at skrive kontrakt med sangfuglen, som man nu må formode får meget travlt, efter at hun som bekendt vandt Eurovisionens Melodi Grand Prix lørdag aften.

Prisen er hemmelig

- Vi er helt vildt glade for at kunne love Emmelies optræden i Aalborg den 4. juni i forbindelse med byens arrangement Day and Night, siger direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak. Han havde på fornemmelsen, at Emmelie ville vinde, og det havde teamet bag hende vist også.

- De var i hvert fald sværere at forhandle med sidst på ugen, siger Flemming Thingbak.

Han vil ikke afsløre, hvilken pris han må betale for at få Emmelie de Forest til Aalborg.

- Men jeg kan sige, at Day and Night-arrangementet bliver dyrt, men godt.

Skal dele scenen med andre kendte

Emmelie de Forest, som oprindelig er fra Mariager skal nok trække folk til arrangementet, og hun kommer ikke til at være alene om at levere underholdningen. Hun kommer til i dagens anledning til at dele scene med Rasmus Walter, Søs Fenger, Jokeren og The Antonelli Orchestra, De skal alle spille på den store festivalscene på Gammel Torv i Aalborg. Sådan ser det i hvert fald ud lige nu, men det kan ændre sig, siger Flemming Thingbak.

- Hvis der bliver lige så meget hype omkring Emmelie, som der var, da Brødrene Olsen vandt i 2000, så må vi høre Aalborg Kommune og Beredskabet, om vi i stedet kan lukke for trafikken og flytte scenen til Nytorv.

Flemming Thingbak forventer, at der minimum vil være 5000-7000 nordjyder, der vil se Grand Prix-vinderen optræde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.