En dag med countrymusik

Strandfest i Asaa med country og linedance.

Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

ASAA:Lørdag 12. juli skydes strandfesten i Asaa i gang med en festlig dag på væddeløbsbanen i countrymusikkens tegn.

Dagen indledes med workshop ved Kick Linedance for alle interesserede linedancere. Der vil naturligvis også være en opvisning.

Linedance er efterhånden blevet en rigtig populær form for dans. Dels fordi alle kan være med og man er ikke afhængig af en partner. Da der samtidig danses til glad musik er det en fornøjelse at være med og også at kigge på.

Der vil også være diverse havetraktorvæddeløb. Det oplyses fra Asaa Borgerforening, at man forsøger at få bestyrelsens ægtefæller til at deltage i et løb rundt på væddeløbsbanen på disse traktorer. Om det lykkes er endnu uvist, men det vil helt sikkert blive et publikumshit.

Om aftenen er der spisning i teltet, hvor menuen står på stegt bøf med bløde løg.

- Og så er der lagt op til et brag af en countryfest, idet det er lykkedes at få fat i både Jambalaya Band og duoen Bibi og Snif.

Jambalaya Band er et veletableret nordjysk band, der spiller forrygende god country musik. De bliver ofte brugt som opvarmning til de helt store udenlandske countrystjerner, så der er virkelig noget at se frem til, fortæller Thomas Nymann fra borgerforeningen.

- Bibi og Snif blev for alvor kendt, da de deltog i DR’s Talentshow og med deres helt fantastiske humør og gode musik kan de altid sætte gang i festen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.